У Кропивницькому наряд поліції охорони викрив чоловіка у крадіжці кабелю

Липень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 615 | Коментарі: 0

Ним виявився 37-річний місцевий житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин.

Напередодні близько 18-ої вечора наряд поліції охорони в обласному центрі отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності телефонного кабелю підприємства зв’язку в підвалі багатоповерхівки в одному зі спальних районів.

Прибувши у найкоротший термін за адресою спрацювання, поліцейські почали відпрацьовувати прилеглу до будинку територію та побачили відкритті двері у підвальне приміщення. Усередині в розподільчій шафі поліцейські виявили пошкоджений телефонний кабель. Продовживши обстеження підвалу у комірчині помітили невідомого, який намагався сховатися від правоохоронців.

Вживши заходів щодо припинення правопорушення, поліцейські здійснили поверховий огляд невідомого, у якого виявили скручений кабель довжиною близько 30 м, дві сумки, плоскогубці та предмет, схожий на ніж.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особу порушника встановили, ним виявився раніше судимий за крадіжку 37-річний місцевий житель.

За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків. Попередньо дії особи кваліфіковано за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

За матеріалами
управління поліції охорони
в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool