У Кропивницькому намагаються підняти тарифи за опалення

Жовтень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

Вчора ДП «Кірoвoградтеплo» винесло на виконком Кіровоградської міської ради проект рішення з вимогою підняти тариф за теплову енергію для споживачів міста.

Але це рішення не було підтриманно виконкомом. Тому зараз діють тарифи, які були в попередньому опалювальному сезоні.

ДП «Кірoвoградтеплo» ще в серпні місяці розмістили інформацію, які вони хочуть запровадити тарифи для населення у цьому опалювальному сезоні. Нагадаємо, вже тоді тепловики хотіли запровадити новий тариф – 41 грн 54 коп за кв.м. опалювальної площі.

Вчора Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, перебуваючи з робочою поїздкою на Кіровоградщині та Черкащині, де перевірив стан ремонтних робіт на автошляхах цих областей.

Саме цікаве для мешканців Кропивницького, що він висловився про тарифи на газ, опалення та воду.

«Підстав для підвищення ціни на газ в Україні наразі немає, саме тому на місцях не можна допустити росту цін на тепло та гарячу воду»,- сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Глава Уряду нагадав, що тарифна політика - це частина відповідальності місцевих органів влади.

«Розраховую, що місцеві керівники відповідально поставляться до цього і не дозволять собі жодних підвищень», - сказав Володимир Гройсман.

Ще одне цікаве, у столиці нашої держави знизили на 2% тарифи на опалення та на 4,5% на гарячу воду, а на Дніпропетровщині прокуратура зайнялася необгрунтованими тарифи на опалення.

Тарифи у Києві тепер на послугу з централізованого опалення для споживачів при наявності квартирного або будинкового лічильника на рівні 1385,83 грн за Гкал і 31,55 грн за кв. м опалювальної площі в місяць для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку (з урахуванням ПДВ).

А у нас так хочуть протягнути підвищення, що об зниженні нам тільки мріяти доводиться.

Ми вже у минулому сезоні платили більше ніж офіційний тариф у холодні місяці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool