У Кропивницькому нагородили переможців обласної премії імені Ястребова

Травень 18, 2021 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

Переможців обласної краєзнавчої премії імені Ястребова відзначило керівництво Кіровоградщини сьогодні, 18 травня.

Статуетку «Степовий орел» та премію отримали троє лауреатів.

За дослідницьку роботу «Преса Кіровоградщини 1874-1921 рр.: історико-функціональний аспект, типологічна характеристика» нагороду отримав Роман Базака.

У номінації «Краєзнавчі розвідки з історії міст і сіл області» переміг Володимир Васильченко (книга «Капітанівка» (історія містечка, селища).

Нагороду в номінації «Популяризація історико-культурної та природничої спадщини краю, розвиток музейної справи» отримав Віктор Голобородько (книга «Олександрія. Історія Задніпров’я»).

«Сьогодні ми бачимо зміну формату презентації нашої області. Вже зараз створюються нові культурні центри. Це і проект відновлення трипільського храму біля Небелівки, і реставрація відділення Нацбанку в обласному центрі – це все наша культурна спадщина. Дякую дослідникам, які презентують Кіровоградщину світові», - зазначив тимчасово виконуючий обов’язки голови ОДА Валерій Жалдак.

Нагадаємо, обласна краєзнавча премія імені Ястребова започаткована у 1993 році. 

нагородили переможців обласної премії імені Ястребова

нагородили переможців обласної премії імені Ястребова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool