У Кропивницькому нагородили переможців обласних спортивних ігор

Листопад 29, 2021 | Новини | Переглядів: 1172 | Коментарі: 0

В обласній державній адміністрації відбулося нагородження переможців обласних спортивних ігор серед команд територіальних громад та міст області.

Переможцями обласних спортивних ігор серед селищних та сільських територіальних громад стали: Олександрівська ТГ, яка посіла першу місце, Соколівська ТГ – друге місце та Новоархангельська територіальна громада – третє місце.

Серед міських територіальних громад призові місця вибороли: Бобринецька територіальна громада – 1 місце, Долинська територіальна громада - 2 місце та Новоукраїнська територіальна громада - 3 місце.

Серед міст обласного значення призові місця посіли: Кропивницька ТГ 1 місце, Олександрійська територіальна громада - 2 місце та Знам’янська територіальна громада – 3 місце.

Також начальниця управління молоді та спорту облдержадміністрації Ірина Глобенко відзначила представників від територіальних громад області грамотами та кубками.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool