У Кропивницькому на вулиці Арсенія Тарковського на жінку напав грабіжник (ФОТО)

Червень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

Сьогодні, близько 8-ї години ранку, екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування про грабіж на вулиці Арсенія Тарковського. Невідома особа, шляхом застосування фізичної сили, зірвала золотий ланцюжок з шиї жінки.

Патрульні оперативно прибули до потерпілої, яка розповіла їм обставини події та надала опис зловмисника, зазначивши, що грабіжники діяли в парі.

Інспектори оперативно розпочали обстежувати прилеглі вулиці. Згодом, на вулиці Дворцовій, вони помітили чоловіків, які підходили під орієнтування.

Помітивши патрульних, чоловіки вдалися до втечі. Охоронці порядку наздогнали втікачів та затримали їх. Заявниця упізнала своїх кривдників і вказала на того, хто зірвав ланцюжок.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. 26-річного чоловіка та його 27-річного колегу доставили до міського відділу поліції для з’ясування обставин події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool