У Кропивницькому на вулиці 20 градусів тепла, а опалення не вимикають

Квітень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 2430 | Коментарі: 0

За березень місяць кропивничанам вже виставили рахунки за спожите тепло, повідомляє FOTOINFORM.NET

У цьому році весна доволі рання та тепла, але у Кропивницькому централізоване опалення дуже дороге. Так, за березень місяць кропивничани, які користуються послугами «Кіровоградтепло», повинні заплатити 40,416грн. за кв.м, а це за двокімнатну хрущовку потрібно викласти з кишені більш ніж 1600 гривень, хоча на дворі не було морозів.

Детальніше: скільки доведеться заплатити споживачам «Кіровоградтепло» за спожите тепло у березні?

А зараз на вулиці + 20, а батареї гарячі. Це, як розуміти? Щоб ми за квітень маємо заплатити теж багато? Чому не регулюють подачу тепла в залежності від температури, чому коли на дворі сильні морози, кропивничани замерзають у домівках, а коли на дворі плюс, то викинь гроші на вітер. Бо багато кропивничан почали відкривати хвіртки та балкони, бо важко дихати в такій «жарі».

Також у багатьох немає коштів, щоб оплачувати таке дороге тепло.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool