У Кропивницькому на території мікрорайону Стара Балашівка відбувся рейд (ФОТО)

Листопад 07, 2022 | Новини | Переглядів: 1180 | Коментарі: 0

7 листопада на території мікрорайону Стара Балашівка м. Кропивницький рятувальники обласного гарнізону провели профілактичні бесіди з перехожими щодо безпеки життєдіяльності.

У Кропивницькому на території мікрорайону Стара Балашівка відбувся рейд (ФОТО)

У Кропивницькому на території мікрорайону Стара Балашівка відбувся рейд (ФОТО)


Фахівці Служби порятунку закликали, по-перше, не ігнорувати сигналу повітряної тривоги та, не зволікаючи, шукати прихистку в укритті.

По-друге, врахувати підвищення рівня пожежної небезпеки у побуті. Зараз громадяни для освітлення приміщень використовують свічки, саморобні освітлювальні та обігрівальні прилади, що несе дуже велику небезпеку, якщо не контролювати роботу цих пристроїв. Рятувальники наголошують, що варто підвищити рівень контролю за станом безпеки власної оселі до максимуму. Не допускати роботу пошкоджених чи саморобних приладів, а також пристроїв із відкритим вогнем без нагляду. Ніколи не залишати їх на ніч та не перекладати відповідальність щодо нагляду за побутовими приладами дітям. Зараз, переконані рятувальники, кожен має бути максимально сконцентрований на забезпеченні безпеки свого життя заради майбутнього України.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool