У Кропивницькому на території мікрорайону Кущівка відбувся рейд (ФОТО)

Липень 28, 2023 | Новини | Переглядів: 13632 | Коментарі: 0

Співробітники Головного управління та Кропивницького районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області з метою запобігання пожежам та іншим надзвичайним подіям, загибелі і травмуванню людей провели роз’яснювальну роботу у мікрорайоні Кущівка обласного центру.

У Кропивницькому на території мікрорайону Кущівка відбувся рейд

У Кропивницькому на території мікрорайону Кущівка відбувся рейд

У Кропивницькому на території мікрорайону Кущівка відбувся рейд


У першу чергу, громадянам пояснювали, чому не можна ігнорувати сигнали повітряної тривоги, де можна перечекати загрозу обстрілів, та нагадали правило двох стін. Нагадали кропивничанам і про небезпеку необережного поводження з вибухонебезпечними предметами часів минулих війн та сучасними, а також закликали пам’ятати: ніколи не слід чіпати підозрілі предмети, вони у будь-яку мить можуть вибухнути. Потрібно позначити місце виявлення та негайно викликати рятувальників за номером «101».

Також надзвичайники розповіли про заборону спалювання сміття, сухої рослинності та післяжнивних залишків на території приватних домоволодінь, на присадибних ділянках, городах та полях, про адміністративну та кримінальну відповідальність за провокування пожеж у екосистемі.
Кропивничан закликали не забувати дотримуватись вимог безпечної експлуатації побутової техніки, зауваживши, що основними причинами пожеж в оселях є несправність електромережі, паління у ліжку та порушення експлуатації електроприладів.

Наголошувалось і на необхідністі дбати про безпеку дітей і ні в якому разі не залишати малечу без нагляду.

Для максимально надійного засвоєння інформації рятувальники розповсюдили серед жителів Кропивницького застережні листівки та черговий примірник газети “Палаючі новини” із порадами стосовно безпечної життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool