У Кропивницькому на «Шкільному» показали історичний відео етюд

Січень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

Зараз, в час відзначення сторіччя визвольних змагань, перед широким загалом відкриваються героїчні та трагічні сторінки нашої історії: це і бій під Крутами та звитяга Холодного Яру, бої за Львів і кривава оборона Києва. 

Це і хоробрість січових стрільців і відчайдушність селян-хліборобів, які взяли до рук зброю, щоб захистити свою землю від підступного ворога.

З метою вшанування героїв боротьби за незалежність України бібліотека - філія №8, що на «Шкільному» , запросила бажаючих на історичний відео етюд «Україна в революційну добу 1917-1921 років»

Відеофільм «100 років Української революції» висвітлив маловідомі факти та події тих часів, а книжкова виставка «Українська держава була і є…» познайомила гостей з книгами з фондів книгозбірні.

На заповітах героїв минулого виростають та виховуються нові покоління українців, що зараз ведуть боротьбу за рідну державу на сході країни.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool