У Кропивницькому на ринках міста дуже дорога картопля

Вересень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 2322 | Коментарі: 0

Вчора, 8 вересня, на ринках та супермаркетах міста Кропивницький ціна на картоплю була дуже зависока, повідомляє FOTOINFORM.NET

У цьому році мешканці Кіровоградщини змушені закуповувати на зиму картоплю по високій ціні, як для осені. Сьогодні картоплю на ринку біля автовокзалу можна було купити за 15-18 грн за кілограм.

У супермакетах ціна картоплі починається з 13 грн 99 копійок. В порівнянні з минулою осінню ціни підскочили у три рази. Якщо порахувати, щоб купити на зиму 100-200 кілограмів картоплі, треба заплатити від 1500 до 3000 грн. Пенсіонерам з мінімальною пенсією треба віддати усю пенсію за місяць і це тільки за 100 кілограмів картоплі. А ще треба купити цибулі, моркви, капусти … Бо взимку ціни на овочі знову «поповзуть» вгору.

« В цьому році не зможу купити собі на зиму картоплі, прийдеться купувати кілограмами взимку. Ще відро картоплі купити зараз на мою пенсію можу, а мішок вже – ні. Супрун влітку казала, щоб українці їли дешеві овочі, а дорогу цибулю заміняли жареною редискою. Щоб цікаво вона зараз рекомендувала, цим замінити дорогу картоплю? Ми завжди рятувалися, бо можна було приготувати картоплю, коли вона була дешева», - бідкається пенсіонерка Світлана Сергіївна.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool