У Кропивницькому на повідомлення про стрільбу оперативно відреагували патрульні

Листопад 09, 2018 | Новини | Переглядів: 714 | Коментарі: 0

Вчора близько 18-ї години інспектори поліції отримали виклик про те, що на провулку Кам’яний з будинку чути постріли, схожі на вогнепальні. 

На місце подій оперативно прибули екіпажі патрульних та група тактико-оперативного реагування (ТОР).

Інспекторів зустріла жінка та повідомила, що стрілянину здійснив її чоловік, а також те, що в будинку, де він знаходиться, дійсно є вогнепальна зброя.

Поки одні патрульні вступили зі стрільцем в діалог та відволікали його увагу, інші разом з ТОРівцями на підставі ст.38 ЗУ «Про Національну поліцію» проникли через вікно до будинку та затримали його.

У приміщенні патрульні виявили предмети, схожі на пістолет для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, нарізний карабін, набої до них, а також декілька стріляних гільз.

Для встановлення причин такої поведінки 55-річного чоловіка та інших обставин події на місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool