У Кропивницькому на Полтавській відновлено повноцінний рух транспорту

Грудень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 779 | Коментарі: 0

Рух шляхопроводом по провулку Об’їзному у Кропивницькому здійснюється у чотири ряди – по всій ширині дорожнього полотна.

 

Спеціалісти ТОВ “Мостобудівельний загін №112”дотримали свого слова і забезпечили повноцінний рух транспорту через міст до Нового 2019 року.

- Дорожники поклали чорновий шар асфальтобетону і забезпечили можливість руху автомобілів всіма чотирма рядами, - відзначила заступник начальника головного управління ЖКХ Юлія Яндович, повідомляє сайт міськради

– Це важливо для організації нормального транспортного сполучення Лелеківки, Новомиколаївки з іншими частинами міста. Чистове асфальтопокриття буде здійснене вже навесні, після настання сприятливих погодних умов.

Зимовий час дорожники використають для виконання робіт під мостом, на його опорах і силових конструкціях. Одночасно, вже сьогодні, 29 грудня, працівники КП «Електротранс» будуть облаштовувати на шляхопроводі лінії контактної мережі для відновлення руху електротранспорту. А перший тролейбус по вулиці Короленка мешканці Новомиколаївки можуть зустрічати вже 01 січня, пообіцяв в.о. заступника міського голови Олександр Вергун.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool