У Кропивницькому на Новомиколаївці чоловік намагався підірвати будинок (ФОТО)

Березень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1462 | Коментарі: 0

Вчора, 10 березня, близько 17-ї години, на 102 надійшов виклик, що чоловік пустив газ у власній оселі та погрожує підірвати будинок

Інцидент стався на вулиці Добровольського. На місце події оперативно прибули патрульні, рятувальники, працівники слідчо-оперативної групи та швидка допомога.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

Потрапити до оселі одразу не вдалось – двері були зачинені з середини. В помешканні, окрім чоловіка, перебувала його матір, яка також нікого не пускала.
В під’їзді багатоповерхівки був відчутний запах газу. З метою запобігання подальшого витоку газу, працівники ГУ ДСНС перекрили постачання газу до будинку.
Патрульні прийняли рішення потрапити до помешкання через балконні двері другого поверху. Спільно з рятувальниками інспектори увійшли до помешкання та побачили 30-річного чоловіка, який чиркав сірниками біля газової плити. Охоронці порядку одразу затримали порушника та передали медикам, які мали відповідні документи на його примусове лікування.
Як з’ясувалося, чоловік перебуває на обліку у психоневрологічному диспансері. В результаті події ніхто не постраждав.

Вчора, 10 березня, близько 17-ї години, на 102 надійшов виклик, що чоловік пустив газ у власній оселі та погрожує підірвати будинок


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool