У Кропивницькому на хабарі викрито працівницю виправної колонії

Вересень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

На одержанні неправомірної вигоди у сумі 22 тис грн викрито працівницю виправної колонії

Прокуратурою Кіровоградської області спільно зі працівниками Служби Безпеки України в Кіровоградській області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди працівником Державної установи «Кропивницька виправна колонія №6».

У ході досудового розслідування встановлено, що жінка-посадовець виправної колонії, молодший інспектор відділу охорони, вимагала від родичів засудженого неправомірну вигоду в сумі 22 тис грн за вирішення питання щодо переведення ув’язненого із зазначеної установи покарань на більш м’який режим утримання.

Молодшого інспектора відділу охорони було викрито правоохоронцями на гарячому, під час передачі другого траншу неправомірної вигоди.
Наразі жінку затримано у порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. Вирішується питання щодо оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу.

У справі тривають першочергові слідчі та процесуальні дії.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool