У Кропивницькому на фестивалі культур іноземці презентуватимуть свої країни

Лютий 13, 2019 | Новини | Переглядів: 862 | Коментарі: 0

У суботу, 16 лютого, у Кропивницькому у ТРЦ Depo’t Center відбудеться фестиваль культур Global Village, на якому представники країн з різних куточків світу презентуватимуть свої культури.

Global Village – фестиваль від міжнародної молодіжної організації AIESEC, який дає можливість краще пізнати аспекти життя у різних куточках світу. І допоможуть це зробити учасники міжнародних програм обміну, які зберуться, щоб познайомитись з вами, показати наскільки унікальна і особлива кожна культура, які різні, але водночас дуже схожі її носії.

На фестивалі будуть представлені:

- Культурні атрибути представників різних країн;
- майстер-класи від стажерів та партнерів фестивалю;
- розіграші призів;
- багато веселощів, танців для всіх охочих;
- їжа різних країн світу;
- можливість стати членом міжнародної молодіжної організації AIESEC.

Захід починається о 13:00 та продовжуватиметься 2 години.

Якщо ви зацікавлені у подорожах, участі у міжнародних проектах, бажаєте розширити межі свого світобачення або просто хочете хоча б на деякий час опинитися в атмосфері культурного обміну - запрошуємо 16-го лютого стати не лише глядачем, а й учасником цього дійства. 

У суботу, 16 лютого, у Кропивницькому у ТРЦ Depo’t Center відбудеться фестиваль культур Global Village, на якому представники країн з різних куточків світу презентуватимуть свої культури.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool