У Кропивницькому на дорогах міста встановили прилади TruCAM

Листопад 20, 2019 | Новини | Переглядів: 1199 | Коментарі: 0

Відсьогодні кількість ділянок, де патрульні вимірюватимуть швидкість транспортних засобів приладом TruCAM, збільшується.

Згідно з картою розташувань цих пристроїв на території України патрульні фіксуватимуть порушення швидкісного режиму і в Кропивницькому, а саме на вулицях Яновського, Холодноярська, Полтавська та Бобринецький шлях.

У місцях використання приладів TruCAM встановлені дорожні знаки, які попереджають водіїв про фото-, відеофіксування порушень ПДР. 

Нагадаємо, що до цього часу на дорогах Кіровоградщини TruCAM використовувався лише на автодорогах М-04 (Знам’янка-Луганськ-Ізварине) між 4-им та 39-им кілометрами та М-12 (Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка) між 670-им та 750 кілометрами.

За час роботи цих приладів (з 11 лютого цього року) патрульні зафіксували 3367 випадків перевищення водіями встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на 20 кілометрів на годину. Відповідальність за це правопорушення визначається ч.1 ст.122 КУпАП та тягне за собою накладення штрафу у розмірі 255 гривень.

Також 74 рази патрульні фіксували перевищення встановлених обмежень швидкості руху більш як на 50 кілометрів на годину. Відповідальність за це правопорушення визначається ч.3 ст.122 КУпАП та тягне за собою накладення штрафу у розмірі 510 гривень.

Закликаємо водіїв сумлінно дотримуватися правил дорожнього руху та пам’ятати, що саме недотримання безпечної швидкості руху транспортного засобу є основною причиною ДТП.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool