У Кропивницькому на березі Інгулу відбувся рейд (ФОТО)

Червень 09, 2021 | Новини | Переглядів: 1203 | Коментарі: 0

9 червня співробітники ГУ ДСНС в області спільно з працівниками патрульної поліції поспілкувалися з відпочивальниками на березі р. Інгул у Кропивницькому, нагадали правила безпеки та попередили про трагічні наслідки нехтування ними.

Організатори рейду нагадали, що купатись можна, якщо температура води не нижча 18ºС і тільки у дозволених місцях, закликали не зловживати алкогольними напоями під час відпочинку, закликали дорослих не випускати з поля зору дітей. Дітлахам пояснили, що необхідно обов’язково попереджати батьків, йдучи до річки. Шукати розваг, на зразок стрибків з круч, скелястих берегів або мостів, теж забороняється. Нагадали школярам і про інші правила безпеки на воді, адже відповідальність за власне життя потрібно нести вже з дитинства.

Усім відпочивальникам працівники Служби порятунку надали застережні листівки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області

У Кропивницькому на березі Інгулу відбувся рейд

У Кропивницькому на березі Інгулу відбувся рейд
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool