У Кропивницькому на Балашівці відбувся рейд (ФОТО)

Лютий 09, 2018 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Більшість пожеж виникає у житловому секторі і, як правило, з вини господарів. Взимку переважають пожежі, які стались внаслідок порушення правил експлуатації систем опалення, газового обладнання, печей та електрообігрівачів. 

Тож, працівники Служби порятунку продовжують проводити серед населення роз’яснювальну роботу стосовно необхідності дотримання правил пожежної безпеки. Одним зі способів навчання людей безпечної життєдіяльності є проведення відпрацювань житлового сектору населених пунктів області.

9 лютого працівники Управління ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу в обласному центрі у мікрорайоні Балашівка.

Варто сказати, що такі відпрацювання зорієнтовані, у першу чергу, на непрацююче населення, зокрема самотніх літніх людей. Рятувальники поспілкувались з мешканцями приватного сектора Кропивницького, нагадали їм правила безпечного поводження з побутовим газом, струмом, основні вимоги до влаштування та експлуатації печей, груб, камінів, порадили дбати про безпеку дітей, вручили застерігаючі пам’ятки та листівки.

Опалювальний сезон ще триває, а тому закликаємо усіх мешканців області пам’ятати по пожежну безпеку та неухильно дотримуватись правил.

У ДСНС України у Кіровоградській області

У Кропивницькому на Балашівці відбувся рейд

У Кропивницькому на Балашівці відбувся рейд

  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool