У Кропивницькому міжнародна агропромислова виставка пройде під егідою одразу двох міністерств

Квітень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 652 | Коментарі: 0

Цього року список організаторів доповнило Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Щорічна міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO-2018, яка відбуватиметься з 26 по 29 вересня у Кропивницькому (Кіровограді), пройде під патронатом двох міністерств – Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Як запевняють організатори, це виводить AGROEXPO на якісно новий рівень: виставка виходить за рамки профільного агропромислового проекту і стає місцем всеукраїнського економічного «хабу».

Нагадаємо, що у минулому році всі чотири дні виставки AGROEXPO супроводжувались широкою діловою програмою. У перший день спільно з Федерацією роботодавців України пройшла панельна дискусія Міністерства аграрної політики та продовольства України. Другого дня відбувся форум «Центральноукраїнський інвестиційний день». У церемонії урочистого відкриття форуму взяли участь Надзвичайний і Повноважний

Посол Республіки Корея в Україні пан Лі Янг-Гу, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Македонія в Україні Столе Змейкоскі та народний депутат України Сергій Тарута.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool