У Кропивницькому містяни порівнюють європейські продукти з українськими

Червень 20, 2019 | Новини | Переглядів: 1700 | Коментарі: 0

Мешканці міста Кропивницький купляють продукти виробників із Європи, повідомляє FOTOINFORM.NET

Мешканці обласного центру, скориставшися знижками у супермаркетах на європейські товари, мають змогу порівняти, як по цінах, так і по якості продукти із Європи та вітчизняні.

«Купила італійські спагеті, які зараз за ціною українських виробників, побачила дуже велику різницю. Вони після приготування не злипаються та твердіші. Мені це сподобалося. Якби було більше грошей, то купляла би такі, бо нашим треба якісніше робити макарони»,- каже мешканка міста Кропивницький.

«Купив пиво литовське та німецьке, щоб спробувати європейське пиво. Та що я вам скажу - німецьке краще.Більше таких акцій у наших магазинах хотілося, бо до Європи поїхати нема за що»,- ділиться своїми враженнями Микола.

«Ціни на нашу українську продукцію вже «догнали» європейські ціни, а зарплати та пенсії залишаються мізерними. Чому ми так живемо? Хочу купляти наше вітчизняне, але щоб було дешевше та якісне»,- каже покупець у «АТБ».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool