У Кропивницькому містяни почали більше звертатися в СБУ

Серпень 05, 2019 | Новини | Переглядів: 1843 | Коментарі: 0

Управління СБУ в Кіровоградській області фіксує, що останнім часом кількість звернень громадян збільшилася у порівнянні з минулими роками.

Також побільшало жителів області, які особисто приходили в УСБУ та направляли повідомлення на електронну поштову скриньку. Ми розцінюємо це як зростання довіри до спецслужби.

Громадяни повідомляють про підозрілих осіб та предмети, корупційні прояви, правопорушення, пов’язані з поширенням наркотиків, прояви сепаратизму на території регіону та іншу інформацію, яка дозволяє СБУ упередити вчинення злочинів.
СБУ ретельно перевіряє усі звернення громадян з приводу незаконних дій будь-яких осіб, в тому числі тих, які представляються співробітниками спецслужби.

В громадській приймальні Управління СБУ в Кіровоградській області встановлено спеціальну скриньку для письмових звернень громадян щодо можливих протиправних дій співробітників СБУ. Усі ці звернення керівництво СБУ отримуватиме особисто. Вказаним діям надається правова оцінка.
Служба безпеки України наголошує, що очищує власні ряди від бажаючих «заробити» на бізнесі.
Для своєчасного оперативного реагування та підвищення рівня довіри людей до органів СБ України, в Управлінні цілодобово діє «гаряча лінія».

З метою підвищення ефективності роботи зі зверненнями громадян керівництвом обласного Управління проводиться особистий прийом громадян згідно відповідного графіку, а в нагальних випадках – невідкладно. Така ж робота проводиться і в районних центрах нашої області.

Управління СБУ в Кіровоградській області висловлює вдячність всім небайдужим громадянам та надає контактні телефони, за якими можна повідомити про злочини, віднесені до компетенції спецслужби:

Адреса УСБУ в Кіровоградській області: м.Кропивницький, вул.Дворцова,9
Телефон «гарячої лінії» - (0522) 36-13-06 або 067-567-58-44
Електронна поштова скринька - usbu_kvg@ssu.gov.ua

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool