У Кропивницькому містян пригощатимуть кавою

Березень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 1014 | Коментарі: 0

24 березня  з ініціативи TBpeopleUkraine у 12 містах України, зокрема у Кропивницькому проводиться акція «Мотиваційна кава».

В рамках заходу люди зможуть безкоштовно скуштувати не просто свою улюблену, запашну, смачну каву. 

У Кропивницькому напій буде подаватися громадськими активістами БО «100 відсотків життя. Кропивниуький» в паперових стаканчиках з гаслами, що висвітлюють питання туберкульозу. Також на паперових стаканчиках розміщені QR-коди. Перейшовши, людина може ознайомитись з достовірною інформацією про туберкульоз.

Смачна кава від кав'ярні «Дві кави», що за адресою: вул. Архітектора Паученка, 38. Звідти кавою пригощатимуть містян на площі Героїв майдану.

Акцію ініційовано БО TBpeopleUkraine в рамках реалізації проекту «Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в Україні», який реалізується за фінансової підтримки The Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria за підтримки з БО «100% життя» - Мережа ЛЖВ та за підтримки БО «100 відсотків життя. Кропивницький»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool