У Кропивницькому міська влада звернулася до керівників підприємств

Січень 21, 2019 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

Шановні керівники підприємств, установ та організацій Кропивницького!

Протягом січня 2019 року природа випробовує кропивничан на міцність у протистоянні зі сніговою навалою. Сильні снігопади обумовили збільшення товщини снігового покрову на території обласного центру до 34 сантиметрів.

Враховуючи, що накопичення великої кількості снігу та тротуарах та проїжджих частинах міських доріг створює загрозу здоров’ю мешканців міста та безпечному руху транспорту і пішоходів, звертаємося до керівників підприємств, установ та організацій Кропивницького з проханням долучитися до прибирання від снігу та його вивезення із прилеглих територій: під’їзних шляхів, пішохідних доріжок, навколооб’єктових територій. Постійне утримання власної та прилеглої земельних ділянок у належному стані стане візитівкою вашого відповідального ставлення до господарської діяльності підприємства та виявиться додатковим стимулом для громадян відвідати такі торговельні, виробничі, культурно-розважальні заклади, місця громадського харчування та побутового обслуговування.

Сподіваємося на порозуміння та об’єднання зусиль для оперативного звільнення території міста від снігової навали.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Міської ради міста Кропивницького


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool