У Кропивницькому милувались красою української мови

Листопад 10, 2017 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

Мовознавчу гру «Доля мови – то доля нації» провели бібліотекарі філії №18 для дітей ДЮК «СКІФ» відділу сім’ї та молоді міськвиконкому з метою виховання у дітей любові до рідного слова, рідної землі.

Бібліотекарі у невимушеній формі вчили учасників милуватися красою української мови, розповідали про тернистий шлях української мови та слухали вірші видатних класиків, які підготували і декламували діти.

Мова – наш скарб без якого не може існувати не народ, ні держава. Педагог-організатор ДЮК «СКІФ» Юлія Мизь наголосила, що такі заходи вчать дітей правильно висловлюватись, виховують дружні стосунки, сприяють накопиченню досвіду доброзичливих відносин, а головне шанувати свою мову і поважати свою країну.

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool