У Кропивницькому мешканців закликали не забувати про власну безпеку

Вересень 12, 2019 | Новини | Переглядів: 573 | Коментарі: 0

12 вересня не забувати про власну безпеку закликали громадян працівники прес-служби Управління ДСНС в області та патрульної поліції Кіровоградської області. 

Громадянам наголосили, що не варто вживати алкогольні напої, плануючи заходити у воду, щоб плавати чи порибалити.

Під час відпочинку потрібно слідкувати за дітьми та не дозволяти їм самим заходити у річку та навіть бавитись самостійно біля води, а також на містках та інших подібних спорудах. Не зайвим було нагадати, що небезпечно запливати далеко від берега, стрибати зі скелястих берегів, технічних споруд, плавати у місцях зі стрімкою течією, обережно користуватись плавзасобами, особливо надувними.

Під час проведення профілактичної роботи працівники Служби «101» також поцікавились у відпочиваючих, чи обізнані вони з основами надання долікарської допомоги у випадку притоплення, бо інколи лічені хвилини, небайдужість свідків та їх вправність і знання допомагають врятувати життя. Кожен, з ким спілкувалися працівники Управління ДСНС, отримав застережну листівку на відповідну тематику.

Шановні громадяни! Якщо вам захочеться скористатись останнім теплом і поплавати чи порибалити, не будьте самовпевнені та дослухайтесь до порад фахівців, бережіть себе!

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool