У Кропивницькому мешканці міста «розгрібають» жовту воду із цистерн (ФОТО)

Липень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1682 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 липня, у м-н «Шкільний» біля 14 години у автоцистерні привезли довгоочікувану воду.

«Ви що її із річки набираєте?»,- запитує у водія жителька цього мікрорайону. «Та ні, що ви»,- ввічливо відповідає водій автоцистерни. «Беріть, бо вода закінчується»,- попереджає водій, допомагаючи людям набирати у різноманітну тару воду.

Дійсно, колір води непрозорий із жовтуватим відтінком. Але кропивничани бігають із відрами та баклажками, набираючи хоча б таку воду. Бо не всі мають можливість купити у супермаркеті воду не тільки для приготування їжі, а й для технічних потреб. А хто не встиг запастися питною водою та немає коштів її купити, сидить та жде обіцяної води у крані.

Виникає запитання, чому біля КРЕПів немає оголошення конкретної години привозу питної води із фіксованим місцем її роздачи? Чому кропивничани повинні бігати з відрами по всьому мікрорайону та слухати з якої сторони водій подає сигнал? І звідки людина знає, що це привезли воду. Та ще машина переїжджає з одного кутка району в інший. Було б краще, щоб машина стояла біля КРЕПу в одному місці та в установлену годину, вважають люди.

Сьогодні, 4 липня, у м-н «Шкільний» біля 14 години у автоцистерні привезли довгоочікувану воду.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool