У Кропивницькому меру міста скаржаться щодо відключення газу

Жовтень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 791 | Коментарі: 0

Про відключення газу в мікрорайонах Кропивницького мешканців міста мають попереджати

Сьогодні, 10 жовтня, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович повідомив, що має низку скарг від кропивничан щодо відключення газу в місті без жодних попереджень.

- Я вже не перший раз чую скарги від жителів окремих мікрорайонів, що газові служби перекривають на кілька днів газ і не пояснюють людям, коли включать, чому так довго він відключений, які причини відключення, - звернув увагу міський голова. - Влітку була історія з фірмами, яка ніби-то вентиляційні канали перевіряла і без квитанції брали по 100 гривень, а тепер іще складніше. Доводять людей до мітингів, як в суботу на Балашівці.

Заступник міського голови Олександр Мосін поспілкується з керівництвом «Кіровоградгазу», аби вияснити, в чому причина таких тривалих відключень. Планується що графіки відключень публікуватимуться в ЗМІ.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool