У Кропивницькому майже 2000 містян залишилися без сімейного лікаря

Травень 25, 2020 | Новини | Переглядів: 2608 | Коментарі: 0

Ці кропивничани тепер вимушені знову підписувати нові декларації з новим сімейним лікарем, повідомляє FOTOINFORM.NET

Один із сімейних лікарів поліклініки на Габдрахманова вирішила припинити роботу медичним працівником, бо входить у групу ризику захворювання на коронавірус. Тепер її майже 2000 пацієнтів вимушені шукати собі іншого лікаря.

У фейсбуці з'явилися пости кропивничан з проханням порекомендувати сімейного лікаря.

Цікаво, що чомусь деякі пацієнти про те, що сімейного лікаря у нього більше немає, взнають лише тоді, коли він наразі потрібен. Чому таким пацієнтам не повідомили зразу, що потрібно прийти та перезаключити декларацію, невідомо. Тим паче, що багато лікарів вже набрали собі потрібну кількість пацієнтів, то тепер цим містянам прийдеться, мабуть, йти до того лікаря, у якого чомусь мала кількість пацієнтів, або домовлятися з тим, до кого бажаєш.

Пропонуємо перелік сімейних лікарів цієї медичної установи.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool