У Кропивницькому майбутніх абітурієнтів запрошували на навчання до вишів МВС України

Грудень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

Нині на території області працівники поліції спільно з фахівцями відомчих навчальних закладів організовують заходи, спрямовані на професійну орієнтацію майбутніх випускників. Одна з таких зустрічей відбулася в обласній філармонії.

Несподівано для старшокласників у холі їх урочисто зустрічав оркестр Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, виконуючи різноманітні музичні композиції.

Далі на запрошених очікувала офіційна частина зустрічі, під час якої представники управління кадрового забезпечення поліції області ознайомили присутніх із умовами вступу до вищих навчальних закладів системи МВС, у тому числі з наведенням відповідних відеоматеріалів.

А наприкінці заходу для дівчат та хлопців Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ влаштував ще один приємний сюрприз у вигляді показового виступу колективу художньої самодіяльності.

Також майбутні випускники отримали від представників вишу поліграфічну продукцію з необхідною абітурієнтам інформацією.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool