У Кропивницькому мати вигнала з дому дитину, щоб зустрітися з коханцем

Вересень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 736 | Коментарі: 0

Вражаюча своєю зухвалістю подія сталася 30-го серпня в Кропивницькому. Близько 22-ї години патрульні отримали виклик про те, що в одному з дворів на вулиці Волкова знаходиться малолітня дитина без нагляду батьків.

На місці події інспектори виявили 7-річного хлопчика. Патрульні з’ясували, що його матір, яка проживає на тупику Озерний, вигнала з дому, мотивуючи це тим, що до неї прийшов коханець. Хлопчику не лишалось нічого іншого як прийти переночувати до старшої сестри, яка працює в одному з ресторанів міста до півночі.

Разом зі співробітником ювенальної поліції інспектори передали дитину назад до матері, на яку правоохоронці винесуть постанову за ч.2 ст.184 (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей). Подальшу долю хлопця буде вирішувати служба у справах дітей Виконавчого комітету Міської ради. 

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool