У Кропивницькому маленьким пацієнтам обласної лікарні передали «Скриньки хоробрості»

Квітень 18, 2019 | Новини | Переглядів: 1360 | Коментарі: 0

18 квітня особовий склад Управління ДСНС у Кіровоградській області передав маленьким пацієнтам Кіровоградської обласної лікарні наповнені сюрпризами три великі «Скриньки хоробрості», щоб під час болісних процедур медичний персонал мав змогу підбадьорити дітей та відволікти.

На заклик Кропивницької філії Міжнародного благодійного фонду «Янгол життя», який відстоює права та інтереси онкохворих дітей, символічні «скриньки» були встановлені в Управлінні, АРЗСП та 1 ДПРЗ У ДСНС в області.

Рятувальники завжди без роздумів відгукуються на прохання про допомогу, тому без зволікань оголосили про збір сюрпризів для малих пацієнтів.

Скриньки наповнювали співробітники Управління, підпорядкованих підрозділів, а також небайдужі громадяни навіть з інших областей, які побачили оголошення про збір іграшок для маленьких відважних дітей на сторінці «Фейсбук» Управління. Кілька разів доводилось продовжувати термін збору іграшок на прохання людей, які не встигли долучитись до доброї справи.

Нарешті три великі «скриньки» прибули до Кіровоградської обласної лікарні у дитяче відділення та були вручені дітям, які за станом здоров’я змогли поспілкуватись з рятувальниками та самі отримали свої подарунки, та медперсоналу – для інших діток.

Сподіваємось, ці невеликі, ретельно та з великою турботою про хворих діток зібрані іграшки, книжечки, набори для творчості, розмальовки тощо бодай на якийсь час дозволять малечі забути про біль та хворобу…

«Скриньки хоробрості»

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool