У Кропивницькому лялькарі знову збираються на гастролі

Квітень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 1030 | Коментарі: 0

Вже три роки поспіль колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок практикує обмінні гастролі зі своїми ближніми колегами. Двічі на рік митці гостюють на Черкащині, були у Кривому Розі, а нині збираються відвідати з гастролями козацький край - Запоріжжя.

Вже з цього понеділка тамтешня дітвора буде знайомитися з кумедними персонажами тематичної вистави «Пригоди маленького автомобільчика» Ю.Тітарова у виконанні Інни Кущ та Івана Кучерука. Протягом цілого тижня наші актори навчатимуть юних глядачів правилам дорожнього руху, а запорізькі лялькарі у цей час перевірятимуть навички маленьких кропивничан у ввічливому спілкуванні за допомогою героїв вистави за п’єсою В.Довлєтова «Чарівні слова».

У будні митці гратимуть для організованого глядача (школярів та вихованців дошкільних закладів), а вже у наступні вихідні, 29 та 30 квітня, представлять свою роботу прихильникам «живої» казки на стаціонарі, у театрі.

Сьогодні, 22 квітня, на свого маленького глядача чекатимуть лісові мешканці з прем’єрної вистави «Хитре Лисеня» В.Павловскіса, а після спектаклю для дітей відбудеться розважальна ігрова програма, присвячена Дню іменинника, де малеча матиме змогу повеселитися з казковим Півником і отримає солодкі гостинці. Початок заходів, як завжди, о 12.00 годині.

Довідки за телефонами: (0522) 24-28-94, 24-37-76.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool