У Кропивницькому лялькарі розпочали святкові зимові заходи

Грудень 12, 2021 | Новини | Переглядів: 1422 | Коментарі: 0

Колектив КЗ «Кіровоградський академічний обласний театр ляльок» підготував для мешканців та гостей міста кілька різнопланових зимових заходів.

Розпочали митці з цікавого і корисного майстер-класу з виготовлення ялинкових прикрас. Не зважаючи на дощову погоду, сьогодні вранці, 11 грудня, у театрі зібралися кілька активних родин та матусі з дітлахами.

Дітвора уважно спостерігала за рухами та поясненнями педагогині-організаторки Елеонори Філатьєвої, яка і була ініціаторкою заходу. Усі учасники чудово впоралися з завданням і створили яскраві іграшки-шапочки. Лише маленьким, але самостійним майстрам, знадобилася невеличка допомога дорослих. Усі вироби стануть гарною прикрасою домашніх новорічних ялинок. Завтра, 12 грудня, о 10.15 годині, захід також буде проводитись для другої групи учасників.

 

лялькарі розпочали святкові зимові заходи

У наступні вихідні, 18 та 19 грудня, лялькарі запросять своїх шанувальників на перше зимове свято. Митці представлять глядачам інтерактивну інтермедію «Дива Святого Миколая» та казкові історії про маленького автомобільчика і хитрющу Лиску. Малеча зможе поспілкуватися з добрим дідусем та отримати від Миколая смачний гостинець. А любителів світлин порадує нова зимова фотозона.
Увечері, 19 грудня, колектив театру з новорічною казкою візьме участь у програмі відкриття головної ялинки на площі Героїв Майдану.

А 25 грудня, у театрі відбудеться прем’єра нового інтерактивного шоу з ростовими ляльками «Солодка казка». Авторки п’єси, Вікторія Ставріаніді-Стогодюк та Евеліна Новопашена, присвятили сюжет саме новоріччю. Серед героїв шоу, крім знайомих смішариків, буде багато нових цікавих персонажів: яскраві цукерочки, милі гноми, та шкідники-спеції. У казці, розрахованій на глядачів дошкільного та молодшого шкільного віку, будуть задіяні усі актори. Сценографію до вистави створює головна художниця театру Оксана Шарій, музичне оформлення - Юлія Карпенко.

Як і в минулі роки, святкова програма складатиметься з двох частин - казкового шоу та розваг біля ялинки з Дідом Морозом і яскравими персонажами. Вартість квитка на одну особу становитиме 100 гривень. Триватиме показ програм до 9 січня включно.

На жаль, дорослі мешканці, які не мають чинних сертифікатів, тестів чи довідок, не зможуть потрапити до театру. Тож митці сподіваються, що ситуація з захворюваністю піде на спад і дозволить містянам весело зустріти новорічні і різдвяні свята у колі з яскравими героями шоу-казки.

 лялькарі розпочали святкові зимові заходи 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool