У Кропивницькому лялькарі разом зі студентами провели спільний захід

Березень 09, 2021 | Новини | Переглядів: 573 | Коментарі: 0

 Сьогодні, з нагоди 207-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка, кропивницькі лялькарі, разом зі студентами одного з міських коледжів, провели спільний культурно-пізнавальний захід.

Після розповіді ведучих про життя і творчість Кобзаря, заслужена артистка України Вікторія Ставріаніді-Стогодюк та Іван Кучерук, завдяки натхненній грі, створили у залі неймовірно щемливу атмосферу, викликавши у присутніх щирі співчуття до нещасної долі жінки-матері, героїні поетичної драми "Наймичка".

Молодь дуже уважно слідкувала за сценічними подіями, переймаючись переживаннями персонажів та їхніх виконавців. Квіти і дружні оплески стали винагородою і визнаному світовому генію, і талановитим артистам.

Продовжуючи відзначення річниці Тараса Шевченка, митці запрошують прихильників його творчости завітати до театру ляльок завтра, 10 березня, об 11.20 годині.
  


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool