У Кропивницькому Єлизавета Печенюк стала суперчитачем міста

Квітень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 1883 | Коментарі: 0

25 квітня 9 лідерів читання, найкращих читачів бібліотек Міської централізованої бібліотечної системи, змагалися за звання «Суперчитач міста Кропивницького». 

Традиційно, міський етап наймасштабнішого читацького конкурсу України «Книгоманія-2019» проходив у приміщенні міської ради.

Основна ідея «Книгоманії» – популяризація читання. Упродовж березня-квітня семикласники Кропивницького активно читали, спілкувалися з однолітками про прочитане, ініціювали та організовували проведення в бібліотеках, школах та інших публічних місцях заходів, спрямованих на популяризацію книги та бібліотеки. У соціальних мережах, на YouTube, на профільних сайтах викладали пости та відео, в яких ділилися враженнями, розповідали про найкращі твори українських та зарубіжних авторів. Всього до участі у Конкурсі долучилося 209 юних мешканців міста Кропивницького.

До фінального етапу дійшли 9 книгоманів, які вже вибороли титул «Суперчитач бібліотеки».

Найначитаніша, найкреативніша Єлизавета Печенюк представила на фіналі книу Кесс Морган «Сотня», яка присвячена найактуальнішій темі сьогодення – порятунок нашої цивілізації від екологічної катастрофи.
Попереду у Єлизавети захоплююча подорож до Львова на Фестиваль дитячого читання «Книгоманія-2019», який відбудеться 17-19 травня.

 Єлизавета Печенюк стала суперчитачем міста


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool