У Кропивницькому «ліві» заявили про намір брати участь у виборах

Вересень 20, 2020 | Новини | Переглядів: 1488 | Коментарі: 0

 «Йдемо до перемоги!», - під таким гаслом сьогодні, 20 вересня, у Кропивницькому пройшли позачергові збори Кіровоградської обласної організації політичної партії «Ліва опозиція».

Делегати зборів одноголосно ухвалили рішення про участь партії в виборах до Кропивницької міської ради та прийняли рішення про висування кандидатів у депутати міської ради.

- Сьогодні «Ліва опозиція» дебютує на місцевих виборах в Україні та в нашому місті. Адже останнім часом з політичного життя країни зникли системні ідеологічні партії, в тому числі і лівого спрямування, які плідно працюють у багатьох європейських країнах, - відзначив лідер партійного списку Костянтин Дружинін.

Серед основних пріоритетів виборчої програми «лівих» - прагнення до соціального суверенітету, підсилення ролі держави в економічному розвитку України та інших сферах її життя, а також за дотримання вимог Конституції для кожного її громадянина.

 «Йдемо до перемоги!», - під таким гаслом сьогодні, 20 вересня у Кропивницькому пройшли позачергові збори Кіровоградської обласної організації політичної партії «Ліва опозиція».   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool