У Кропивницькому краєзнавчому музеї призначили нового керівника

Лютий 08, 2023 | Новини | Переглядів: 1166 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний краєзнавчий музей очолив Борис Шевченко. Про це повідомив голова облради Сергій Шульга у своєму телеграм-каналі сьогодні, 8 лютого.

Він уточнив, що розпорядження про призначення підписав 7 лютого.

Контракт із Борисом Шевченком укладається на термін дії воєнного стану.

«Контакт укладається відповідно до частин 5-7 статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного на стану» на строк до вирішення питання про призначення керівника в установленому порядку», - йдеться у розпорядженні.

До призначення Борис Шевченко очолював Регіональний центр наукових досліджень із історії України та підготовки історико-краєзнавчих видань.

Раніше посаду директора обласного краєзнавчого музею обіймала Ірина Смаглюк.

Нагадаємо, до філій обласного краєзнавчого музею належать заповідник-музей Івана Тобілевича (Карпенко-Карого) Хутір Надія, музейно-природний заповідник «Тобілевичі», меморіальний музей Марка Кропивницького, музей історії українського хореографічного мистецтва, історико-меморіальний заповідник «Чорний ворон» та історико-архітектурний заповідник родини Раєвських.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool