У Кропивницькому команда поліції області посіла перше місце у змаганнях із греплінгу

Липень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 732 | Коментарі: 0

У рамках «Динаміади-2018» серед силових структур області проводилися змагання з греплінгу (боротьба) в розділі Но-Гі, в яких взяли участь команди ГУНП в області, поліції охорони, патрульної поліції, рятувальників, Нацгвардії України та військової частини 2269 (м. Олександрія).

У напруженій боротьбі звання найкращої здобула команда Головного управління Нацполіції області.

Також в особистому заліку поліцейські показали успішні результати. У ваговій категорії до 66 кг ІІІ місце посів працівник Кропивницького відділу поліції Олександр Жежер, у ваговій категорії до 77 кг другим став його колега – Сергій Варварський.

Оперуповноважений Новомиргородського відділення поліції Володимир Красюк у ваговій категорії до 84 кг виборов ІІ місце, а дільничний офіцер цього ж підрозділу Анатолій Бондаренко став найкращим у ваговій категорії + 92 кг.
Вітаємо команду поліції області з перемогою у змаганнях та працівників поліції, які вдало виступили в особистому заліку, посівши призові місця.

За матеріалами
управління кадрового забезпечення
поліції Кіровоградської області

 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool