У Кропивницькому колектив навчального закладу подякував поліцейським за співпрацю

Листопад 07, 2017 | Новини | Переглядів: 716 | Коментарі: 0

Відповідний лист надійшов на адресу начальника обласного главку відомства Сергія Кондрашенка від директора «Кіровоградського професійного ліцею сфери послуг» Людмили Снєжко.

Від імені адміністрації та педагогічного колективу закладу його керівник висловила подяку Сергію Григоровичу і безпосередньо фахівцям вибухотехнічного відділу поліції області, які взяли участь у роз’яснювальній роботі щодо дотримання неповнолітніми заходів безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

«Ваші працівники протягом тижня проводили заняття з учнями ліцею та проявили себе висококваліфікованими професіоналами. Бажаємо всьому особовому складу міцного здоров’я, наснаги, миру та злагоди. Ваша служба забезпечує спокійні умови для навчання наших учнів. Сподіваємося на подальшу тісну співпрацю у справі виховання молодого покоління», - зокрема йдеться в листі.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool