У Кропивницькому із рятувальниками провели заняття з безпеки дорожнього руху

Квітень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

11 квітня у актовій залі аварійно-рятувального загону спеціального призначення з особовим складом Управління ДСНС в області провели заняття щодо правил дорожнього руху та ознайомили зі змінами у законодавчих актах, які стосуються учасників дорожнього руху

Заняття проводилося з метою попередження дорожньо-транспортних пригод, загибелі й травмування громадян. Подібні заняття також проводились у кожному підпорядкованому підрозділі Управління.

Рятувальники, професійна діяльність яких тісно пов’язана із постійними екстреними виїздами на місце надзвичайних подій, на власному досвіді знають про небезпеки на автошляхах, які підстерігають учасників дорожнього руху – як пішоходів, так і водіїв.

На запрошення фахівців служби безпеки дорожнього руху У ДСНС в області про зміни в законодавстві, про кримінальну та адміністративну відповідальність за правопорушення, скоєні учасниками дорожнього руху, зокрема за керування у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, розповіли співробітники патрульної поліції Кропивницького.

Як неодноразово підкреслювалось під час заняття, головна умова безпеки учасників дорожнього руху – знання та неухильне дотримання правил дорожнього руху.

У ДСНС України у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool