У Кропивницькому ініціатори написання Статуту знову не змогли зібратися

Березень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

У Кропивницькому продовжується робота над створенням Статуту територіальної громади міста. Довгий час робоча группа із 22 членів, 11 депутатів, 6 працівників виконавчих органів та 5 громадських активістів, скликана для опрацювання документу, не могла зібратися через відсутність кворуму. Не змогли зібратися ініціатори написання Статуту і сьогодні, 31 березня.

- На жаль, так, у нас є проблема зібрати кворум, - відзначив голова робочої групи, секретар міської ради Андрій Табалов. – З боку міської влади немає жодних зволікань, ми хочемо, щоб цей документ вийшов якісним і якнайшвидше був прийнятий. Головним чинником гальмування роботи залишається сьогоднішня ситуація у міській раді. Половину складу комісії – депутати міської ради. Я запропонував чіткий графік проведення сесій. Сьогодні цей графік порушений, що тягне за собою, відповідно, і збій у роботі всіх комісій, робочих групп, в яких працюють депутати.

Планується, що до 5 квітня варіант Статуту на основі чернівецького прототипу із правками, які внесли до нього керівники виконавчих органів міської ради, буде розісланий в електронному варіанті на поштові скриньки всіх членів робочої групи. На 12 квітня оголошується засідання групи, до цього часу активісти мають попрацювати із текстом. І вже 27 квітня проект Статуту має бути підготовлений для розміщення на офіційному сайті міської ради. У такому випадку міська рада зможе затвердити Статут територіальної громади вже на першій літній сесії.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool