У Кропивницькому хворих на пневмонію перевірятимуть на COVID-19

Березень 29, 2020 | Новини | Переглядів: 1305 | Коментарі: 0

Із 9 підозр на Кіровоградщині підтверджено 4 випадки захворювання на коронавірус. Три - у Кропивницькому, один - у Долинському районі.

"Наразі експрес-тестування провели 81 особі.Для мінімізації ризиків сьогодні впродовж дня діагностику експрес-тестами проведуть усім хворим, які госпіталізовані на пневмонію. Також мобільні групи продовжують обстежувати самоізольованих, які нещодавно повернулись з-за кордону й могли ймовірно контактувати з хворими.Тестування абсолютно безкоштовне.Якщо хтось вимагає кошти за тести, повідомляйте про такі випадки на «гарячу» лінію голови Кіровоградської ОДА за номером 0 800 500 238 на буднях з 08:00 до 18:00 або на «гарячу» лінію Департаменту охорони здоров’я ОДА за номером (0522) 24-13-14 на буднях з 09:00 до 18:00.Тести в наявності мають усі стаціонари, госпітальні бази, обласний лабораторний центр та мобільні бригади ПСМД, які тестують самоізольованих у кожному районі.Зараз використовуємо перші 5 тисяч експрес-тестів і понад тисячу ПЛР-тестів, які отримали з Китаю. Очікуємо нових поставок.Лікарні «першої» хвилі, які прийматимуть хворих на коронавірус, - Центральна міська лікарня в Кропивницькому, Кіровоградська обласна лікарня, Центральна міська лікарня в Олександрії, Добровеличківська ЦРЛ і Маловисківська ЦРЛ. Закликаю максимально відповідально ставитись до свого здоров'я й дотримуватись правил карантинного режиму, щоб уберегтись від ризику захворіти на коронавірус",- написав у фейсбуці Андрій Балонь, голова Кіровоградської ОДА. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool