У Кропивницькому група осіб скоювала крадіжки грошових коштів із автомобілів

Травень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1732 | Коментарі: 0

До її складу входило троє чоловіків різної національності. Організатором виявився мешканець одного з районів, двоє його спільників – громадяни інших держав, що мешкали в обласному центрі.

У ході проведення низки слідчих та розшукових дій працівники управління стратегічних розслідувань поліції області викрили злочинну діяльність групи, яка скоювала крадіжки грошових коштів із автомобілів із використанням сканеру.

Із залученням роти поліції особливого призначення ГУНП в області осіб було затримано у Кропивницькому. У них виявили мобільні телефони, грошові кошти, банківські картки.
«Під час огляду автомобіля, на якому пересувалися чоловіки, правоохоронці виявили та вилучили комплектуючі до приладу для сканування, патрони калібру 5,45 мм, корпус гранати Ф-1 без запалу.
Також у ході обшуку за місцем проживання затриманих було вилучено JPS трекер, поліетиленові пакетики з кристалічною речовиною, мобільні телефони, господарські рукавички, одяг та спортивні сумки, які особи використовували для скоєння злочинів.

Громадян затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання затриманим міри запобіжного заходу», - розповів начальник працівники управління стратегічних розслідувань поліції Кіровоградської області Олександр Демченко.

Нині поліцейські вживають заходів, спрямованих на встановлення причетності осіб до вчинення аналогічних крадіжок на території Кропивницького та Кіровоградської області.

За матеріалами управління стратегічних розслідувань поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool