У Кропивницькому громадський транспорт має бути охоплений електронним диспетчеруванням

Листопад 28, 2016 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

У наступному, 2017 році, весь громадський транспорт у Кропивницькому має бути охоплений електронним диспетчеруванням

Таку вимогу перед профільним управління розвитку транспорту та зв’язку поставив міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів сьогодні, 28 листопада.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

 Електронне диспетчерування має стати безперечною умовою укладення договорів з транспортними підприємствами на пасажирські перевезення у Кропивницькому на 2017 рік, - наголосив Андрій Райкович.

Очільник міста також звернув увагу управління розвитку транспорту та зв’язку на стан маршрутних таксі, що виїжджають вранці на маршрути.
 Їду сьогодні на роботу і бачу, що 55-а маршрутка вся обписана матюками, - зазначив Андрій Райкович. - Це ж бачать діти, які ідуть до школи. Машина до того ж ще й брудна. Чому перевізники не слідкують за тим, в якому стані вранці маршрутки виїжджають на маршрути, чому водії не стежать за цим? Негайно слід провести із ними роз'яснювальну роботу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool