У Кропивницькому громадськість вирішила підтримати школяриків

Серпень 15, 2020 | Новини | Переглядів: 583 | Коментарі: 0

За пару тижнів – перше вересня, і до шкіл у Кропивницькому піде понад три тисячі дітей, які живуть у багатодітних родинах. Тому активна громадськість вирішила підтримати школяриків!

Готуєте дитину до школи? Збираєте доньці чи синочку портфелика? Купіть зайвий пенал та десяток зошитів - і давайте разом зберемо ранець для школяриків із багатодітних родин!

«Долучайтеся! Особливо якщо живете у мікрорайоні Пацаєва-Волкова або Жадова-Попова! Приносьте набір олівців, яскравий пенал, фарби чи зошити - і давайте разом зробимо добру справу!», - закликає ресторатор Володимир Кравчук. Він пропонує свою кав‘ярню-магазин «Країна кави та чаю» по вулиці Пацаєва як місце збору шкільного приладдя.

Ви можете або принести канцтовари з дому, або купити їх на першому поверсі торгівельно-розважального центру, де працює «Країна кави та чаю» - у новому «АТБ» або у дитячому магазині там же, поруч. Везете своїх дітей у «Crazy Land»?! Зробіть приємність і хлопчикам та дівчаткам, чиї родини збирають до школи чотирьох, п’ятьох, шістьох і більше діток! Зупиніться на першому поверсі і залиште канцтовари на спеціальній стійці у магазині «Країна кави та чаю» - для акції «Збери дітям наплічник!».

Що можна принести?!

- олівці, пластилін, фарби, щіточки;
- зошити, альбом для малювання;
- пенал, підставка для книжок;
- кульова ручка, лінійка;
- гумка, ножниці, клей;
- інші канцтовари.

Збір триває до 22 серпня включно, а вже з вівторка 25-го організатори вручать зібране приладдя разом із Управлінням молоді та спорту хлопчикам та дівчаткам у багатодітних родинах. Організатори акції дякують Катерині Черкаській і всій команді управління за підтримку акції «Збери дітям наплічник!»

Із питаннями та пропозиціями можна звертатися до Володимира Кравчука: 0 (50) 540 54 83. Магазин «Країна кави та чаю» працює на першому поверсі торгівельно-розважального центру «City Point» (там, де «АТБ» та «Crazy Land») цілодобово.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool