У Кропивницькому громадськість обговорить кандидатів на посаду головного лікаря.

Липень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 654 | Коментарі: 0

Згідно з новими правилами обрання керівників медичних закладів, до складу конкурсної комісії мають залучатись представники громадського сектору. І на виконання цього пункту, представник «Асоціації Політичних Наук» Володимир Бочаров-Туз увійшов в комісію, яка має обрати керівника лікарні швидкої допомоги в Кропивницькому.

У п`ятницю буде оголошений список кандидатів на цю посаду. І активісти АПН вирішили, що не зайвим буде обговорити кандидатури з представниками громадського сектору, журналістами та потенційними пацієнтами.

Після обговорення та всебічного вивчення тих, хто претендує на те, щоб керувати лікарнею, член конкурсної комісії від «АПН» донесе думку громади до решти своїх колег.

Запрошуємо всіх небайдужих 10 липня долучитись до обговорення, яке відбудеться в офісі «Асоціації Політичних Наук» за адресою Преображенська 27 (дворик кафе «Пудінг»).

Прес-служба АПН


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool