У Кропивницькому громадськість допомагатиме силам оборони

Жовтень 20, 2023 | Новини | Переглядів: 491 | Коментарі: 0

В обласному центрі розпочинає діяльність офіційне представництво ГО Фундація Допомоги Захисникам України, діяльність якої спрямована на допомогу силам оборони України та вирішення соціальних питань населення.

Очолив представництво херсонський священник протоієрей Сергій Чудинович.

Як повідомив під час брифінгу Сергій Чудинович, основними напрямками роботи фундації є допомога ЗСУ, допомога дітям та внутрішньо переміщеним особам, соціальна сфера (інклюзія, робота з вразливими верствами населення, культурні проєкти).

"Допомога захисникам України це пріоритет. Найбільша частина нашої праці направлена саме для них. Це, в першу чергу, забезпечення автомобілями та необхідним обладнанням, медикаментами, продуктами харчування", - зазначив він.

Запити про допомогу приймаються на електронну пошту: fadu.krop@gmail.com Телефон для довідок: (050) 526-37-25.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool