У Кропивницькому говорили про синдром вигорання у військовослужбовців (ФОТО)

Березень 10, 2024 | Новини | Переглядів: 1354 | Коментарі: 0

В обласному центрі в бібліотеці Чижевського відбулась презентація практичного посібника Рустама Тараненка та Юлії Титаренко «Синдром вигорання у військовослужбовців: етіологія, ознаки, психодіагностика, корекція, профілактика».

Автори видання розповіли, як військовослужбовцям уберегтися від синдрому вигорання та як допомогти військовому впоратися з емоційним виснаженням на фронті, з якими психологічними проблемами в зоні бойових дій працюють військові психологи і як допомагають нашим бійцям.

У Кропивницькому говорили про синдром вигорання у військовослужбовців

У Кропивницькому говорили про синдром вигорання у військовослужбовців

У Кропивницькому говорили про синдром вигорання у військовослужбовців

Специфіка професії військовослужбовця полягає у тому, що цим відважним чоловікам і жінкам доводиться працювати у постійному напруженні, ризикувати життям, виконувати завдання у складних умовах. Вони стикаються з багатьма негативними факторами, які призводять до підвищеного психологічного навантаження, наповненого емоційними переживаннями, стресом. І як наслідок – професійне вигорання.

Тож це видання адресоване офіцерам-психологам, заступникам командирів підрозділів і частин з морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України, а також буде корисним для психологів правоохоронних органів, ДСНС України та курсантів (слухачів, студентів) відповідних спеціальностей.

Щиро вдячні авторам за електронний варіант книги «Синдром вигорання у військовослужбовців: етіологія, ознаки, психодіагностика, корекція, профілактика». З виданням користувачі бібліотеки можуть ознайомитися на сайті Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського у розділі «Цифрова бібліотека»  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool