У Кропивницькому говорили про ментальне здоров’я (ФОТО)

Червень 14, 2024 | Новини | Переглядів: 196 | Коментарі: 0

У просторі для родин з дітьми головної книгозбірні області для студентів навчальних закладів Кропивницького пройшли заходи у рамках місяця обізнаності про ментальне здоров’я

Лекції та дискусії «Як перемогти стрес?», «Ти як? Турбота про себе», «Як підтримати своє ментальне здоров’я», «Як подолати страх під час тривоги», «Техніки самодопомоги».

Усі заходи були спрямовані на збереження і зміцнення психічного здоров’я, виховання дбайливого ставлення до себе та оточуючих, сприяння усвідомленню факторів, що впливають на ментальне здоров’я, соціальної активності.

У Кропивницькому говорили про ментальне здоров’я (ФОТО)

У Кропивницькому говорили про ментальне здоров’я (ФОТО)

У Кропивницькому говорили про ментальне здоров’я (ФОТО)

Учасники знайомились із Всеукраїнською програмою ментального здоров’я «Ти як?» – спеціальною платформою з доказовими техніками самодопомоги, верифікованими рекомендаціями від професіоналів, гарячими лініями і сервісами онлайн- та офлайн психологічної допомоги.

Студенти виконували вправи та практики, що допоможуть впоратися зі страхом, тривогою, заспокоїтися, почуватися впевненіше, надавати підтримку у складних життєвих ситуаціях собі та оточуючим. Кожен учасник заходу отримав плакати з QR-кодами

Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», а також інформаційні закладинки, які містять техніки турботи про себе.
Піклування про свій психічний стан здоров’я – важливий чинник для відновлення здатності стабілізувати свій емоційний стан. Тож отриманні знання допоможуть молоді керувати своїми емоціями та поліпшити рівень ментального здоров'я.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool