У Кропивницькому готуються до Міжнародної агропромислової виставки

Вересень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

Сьогодні, 20 вересня, у Кропивницькому під головуванням начальника управління економіки Олени Осауленко відбулась нарада з питань організації Міжнародної агропромислової виставки з польовою демонстрацією техніки та технологій “Агро-Експо-2016”.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Останні приготування до четвертої агропромислової виставки ще тривають, та вже проведена велика робота, про що на нараді відзвітували члени робочої групи. Організатори заходу відзначили, що цього року заяв на участь у виставці надійшло на 30% більше, ніж минулого, і їх прийом ще триває. А щоб розмістити усіх охочих продемонструвати свою продукцію, виставкову площу також збільшили на 25%.

- Аби кожен, хто бажає відвідати «АгроЕкспо-2016» мав змогу вільно дістатися до місця призначення, міська рада забезпечила безкоштовні перевезення мешканців і гостей міста спеціальними автобусами, які виїжджатимуть кожні 7-9 хвилин від Автостанції №2, - наголосив начальник управління транспорту та зв'язку Олександр Вергун. - Також буде подовжено маршрут автобуса №113.

Відкриття Міжнародної агропромислової виставки та «Центрально-Українського інвестиційного форуму – 2016» відбудеться 29 вересня. Цього дня також очікують на приїзд міністра аграрної політики України. Проведуть цього року й вже традиційний “Покровський ярмарок” – з частуваннями, піснями та розвагами. У рамках виставки відбуватимуться екскурсії для дітей та дорослих, діятиме туристична виставка.

Триватиме “АгроЕкспо-2016” три дні: із 29 вересня по 1 жовтня.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool